Tarieven | Vergoedingen

Tarieven

 Het tarief is per 1 januari 2023 €63,- voor een behandeling van 60 minuten.
In overleg ook behandeling van 30 minuten, €35,50.
Behandeling op locatie €73,-
Tijdens de intake  word er in overleg een plan van aanpak gemaakt waarin diverse behandelingsmethodes kunnen worden toegepast.

Vergoedingen zorgverzekeraars
Ik werk als A-therapeut en ben aangesloten bij het NVST en RBCZ. Hierdoor vergoeden de zorgverzekeringen (deels) mijn behandelingen. Vergoeding door de zorgverzekeraar is daardoor mogelijk wanneer u hiervoor aanvullend verzekerd bent, maar gaat niet ten koste van je eigen risico. U krijgt een factuur mee die u kunt declareren. U dient zelf de nota in te dienen bij uw zorgverzekeraar wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt. Om teleurstellingen te voorkomen; controleer altijd zelf bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.
Kijk op zorgwijzer.nl welke pakketten en vergoedingen de verzekeraars voor mijn behandelingen aanbieden in 2021.
De praktijk is vrij-toegankelijk, d.w.z. u heeft geen doorverwijzing van een huisarts nodig om behandeld te worden.
rbcz_logo_zwartlogoNVST
Ik begrijp dat u misschien nog wat meer informatie nodig hebt of dat u vragen heeft. Maar maakt u zich geen zorgen, ik ben hier om u te helpen! Aarzel niet om contact met me op te nemen via de vermelde gegevens op deze pagina. Ik sta altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen. En als u meer informatie wilt vinden, dan verwijs ik u graag naar de bijgevoegde link. Hier kunt u meer te weten komen over Eqology. Ik kijk er enorm naar uit om van u te horen!