Behandeling

Shiatsu, oosterse drukpuntmassage verlicht westerse druk!

De behandeling
Bij de eerste sessie vindt er een kennismakingsgesprek plaats (intake) om een juist beeld te krijgen van uw klachten en te achterhalen waar deze vandaan kunnen komen. Dan begint de eigenlijke behandeling. Een behandeling duurt bijna een uur waarvan ongeveer 50 minuten een behandeling plaats vindt en daarna blijft u nog even rustig 5 tot 10 minuten liggen en ontspannen nagenieten/napraten. De eerste behandeling kan door een intakegesprek wat langer duren. Bij het maken van de afspraak wordt dit overlegd.  Er wordt dus veel aandacht aan u gegeven!

Na de behandeling
komen er afvalstoffen in uw lichaam vrij en er kunnen daardoor wat reacties in uw lichaam optreden (o.a. hoofdpijn, vermoeidheid, spierpijn); drink daarom na de behandeling veel water om deze stoffen kwijt te raken. Dit hoeft geen mineraal water te zijn, gewoon kraanwater is goed!
Blijf niet met vragen zitten, maar bel/app me als er die er zijn!

Contra-indicaties voor een massage kunnen zijn: koorts, bacteriële en virale ontstekingen, trombose en verwondingen.

Met Shiatsu weer lekker in je vel!

Shiatsutherapie is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en is een drukpuntmassage. In mijn praktijk behandel ik mensen met een breed scala aan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten.
Anders dan een “gewone” massage werkt shiatsu diep in op het energieniveau, waardoor de uitwerking dan ook heel anders is.

Zweverig? Welnee. De waan van de dag, dát is zweverig.
Met  de doortastende aanpak van een Shiatsu-behandeling komt u weer thuis in uw eigen lichaam, stevig met beide benen op de grond en hernieuwde energie, opgewassen tegen (ver)storende invloeden van buiten en met zin in de nieuwe dag.

Ik nodig u uit om rustig op deze site rond te kijken en te ontdekken wat Shiatsu is, waar het vandaan komt, voor wat en wie het bedoeld is en wat u ervan mag verwachten.

Als u meer wilt weten kunt u contact met mij opnemen per telefoon of via mail